Autor: 021.rs

Novi Sad
23.03.2021.
09:18 > 09:26
Tri osobe povređene su jutros oko 8:15h kada je autobus GSP-a na liniji 13 udario u banderu na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Gogoljeve.
  • Grundfos

    24.03.2021 19:11
    Novi sad
    Da se ja pitam,ja bih proterao autobus ovuda,bez udara u banderu
  • Dragan

    24.03.2021 08:21
    @Nikola
    Tako je, treba gradski bolje organizovati da prolazi kroz siroke saobracajnice a ne da se autobusi provlace kroz jednosmerne ulice jer je ljudima tesko da prosetaju 5 min. Kako na Grbavici tako i u ostalim delovima grada.
    Sto se tice roditelja sa malom decom ... sta sa njima? Nece ni toj deci faliti nista da se prosetaju. A i za stare koji ne mogu ni 5 min peske se nadje neko resenje kad se hoce mada oni se verovatno onda ni ne voze autobusima ako im zdravlje ne dozvoljava da pesace 5 min.
    Najbolji su mi roditelji koji zakrce put ispred skole jer ne sme dete da im pesaci ni malo. Rizikuju zivot drugoj deci jer nema sanse od njihovih automobila da se vidi put i na vreme zakoci pa makar i gurao auto 3 km/h ako neko dete istrci. Ali samo je bitno da njihovo dete ne pokisne ni malo. Zaboravili smo kako je bilo pre kad smo mi isli u skolu ....
  • Nikola

    24.03.2021 00:17
    1. Ulice na Podbari i Telepu nisu ništa šire od Miše Dimitrijevića pa njima decenijama prolaze autobusi. Zašto autobusi prolaze kroz Kotorsku, Feješ Klare, Ćirila i Metodija ako je Bulevar patrijarha Pavla na 5 min?
    2. Autobusima su se nezgode dešavale i u drugim ulicama. Pre nekoliko godina je autobus udario u nadstrešnicu autobuske stanice ispred Merkatora. Da li to znači da je trebalo ukinuti autobuse na Bulevaru oslobođenja?

    Neko može da prošeta 5 min (mada je pitanje da li je to samo 5 min do najbliže stanice), ali postoje stariji ljudi, roditelji sa decom i drugi kojima znači što ne moraju da pešače do Futoške, Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Čak bi trebalo uvesti još jednu liniju prema centru kroz Jevrejsku.
    Meni se čini da većina komentatora vozi automobile (neki čak ni ne kriju) pa im je lako da se zalažu za ukidanje linije 13. Ja ih pozivam da svoja vozila parkiraju na bulevarima ili u Futoškoj ulici i svaki dan (pa i kad pada kiša) pešače do ugla Puškinove i Miše Dimitrijevića.
  • Pmila ns

    23.03.2021 21:14
    Uhhh
    Ulica nije ni za pesake a ne za bus.

  • Djomla

    23.03.2021 20:36
    Lezeci
    Nemoj vise lezecih pun ih je grad razmisljam dzipa da kupim sto zbog lezecih po celom gradu sto zbog rupa...a za grbavicu I autobus pa to stvarno moras biti idiot da tamo liniju uvedes ali idiota nam ne manjka.
  • Dragan

    23.03.2021 14:50
    Pesacka zona
    Zivim bas tu, ko je smislio da ovuda ide gradski je retard. Sve glavne gradske i prigradske linije su na 5min peske u svim pravcima, ali nekom je i toliko tesko da ide peske. Kad prodje autobus na metar od prozora kao da mi je boing sleteo u sobu.
    Vozim svakodnevno auto po celoj Vojvodini i posao mi zavisi od auta, ali ne bih imao nista protiv da celu Grbavicu od Brace Ribnikara do Cara Dusana i od Cara Lazara, Bulevara i Futoske pretvore u pesacku zonu sa rampama a da se izgrade garaze po obodu grbavice. Nema zagadjenja, buke a bilo bi i vise mesta za zelenilo i decja igralista, bicikle, fontane sto da ne .... ostaviti ulaz za dostavna vozila, gradsku cistocu, invalide i za one koji tu zive jer se oni i najmanje vozikaju po Grbavici.
  • Musa kesedzija

    23.03.2021 12:56
    Sladoled
    U zatvor odmah onog kome je palo na pamet da ovde ubaci autobusku liniju.Samo se cekalo da se ovako nesto desi.Imbecili.
  • Perica

    23.03.2021 12:44
    pravo resenje
    Iskopajte rov, usporice saobracaj. Prolazice samo gusenicari ali retko.
  • Ralle

    23.03.2021 11:21
    Od kad su stavili semafor na uglu Mise Dimitrijevic I Brace Ribnikar..kompletan saobracaj sa Grbavice I Telepa ide kroz nasu malu ulici Danila Kisa
    .strasna je guzva,auto za autom kao da je bulevar...mogli bi da stave jednog lezeceg policajca da uspore malo...ali koga briga
    ..nema kome I da kazes to
  • /

    23.03.2021 10:39
    /
    za vas nisu ni oni turski mini busevi.
    tek bi se onda sudarali obzirom kako oni pice
  • Mare

    23.03.2021 10:32
    Treba postaviti još jedan semafor.
  • Li-man

    23.03.2021 10:20
    Uh...
    Ja tu jedva proteram kola, a kamoli autobus...
  • Stari Novosadjanin

    23.03.2021 10:03
    Ucestvovao je jos jedan auto nije stao na stop. Ovako ispada da je sam od sebe udario u banderu.
  • Janko

    23.03.2021 09:55
    Istina
    Velika greška je učinjena pre nekoliko kada je autobuska linija uvedena na Grbavicu. Ulice na Grbavici nisu projektovane za profile vozila kao sto su autobudi GSP. Grad mora da trazi neko drugo resenje za ovaj kvart,a gradjani da budu svesni da ne moze svima autobus da stane ispred kuce. Ukinuti GSP liniju u M.Dimitrijevica zbog bezbednosti svih gradjana !
  • Jaran

    23.03.2021 09:49
    Ko je smislio da autobus ide kroz usku ulicu Mise Dimitrijevica?! Na raskrsnicu sa Puskinovom treba staviti semafor.
  • Ja

    23.03.2021 09:46
    Ns
    Po kakvim uličicama se provlače autobusi nije ničudo. Sve se izgradilo, samo putevi ostali kao seoski, uski, razrovani... Ne mogu se mimoići dva auta, primer su Telep i Adice. Koliko je zgrada izgrađeno, stanovnika doseljeno, a putevi katastrofa, a ni mreža pokrivenosti autobusom takođe ne prati širenje delova grada (valjda nemaju put kojim bi mogli proširiti liniju??? jer i ovima se u nekim delovima jedva provlače)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna